imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Dwayne Johnson és Siri kalandjai folytatódnak


Egyből 3 új epizóddal, de helytállóbb, ha helyesbítek azzal, hogy a világ legnagyobb, legmenőbb legőrültebb filmje 15 másodperces spotokra módosult. The Rock és az ultimate személyi asszisztens őrültködése megfékezhetetlennek látszik, és nem úgy tűnik mintha az Apple szeretne ennek gátat szabni.

Oké, azt tehát már tudjuk, hogy amikor Dwayne Johnson kiposztolja az Instagramjára, hogy érkezik a világ leg-leg filmje az ő és egy mesterséges intelligencia alakításával, akkor nyugodtan kalkulálhatunk úgy, hogy akár a wc-n ülve is lesz időnk végignézni. Arra viszont nem számítottunk, hogy az Apple a világ legnagyobb filmjét képes 15 másodperces blokkokra tömöríteni, amolyan rövidített olvasmány jelleggel. Akkor még egyszer: 3 perc 45 másodperc az film, 15 másodperc az pedig reklám, értjük?

Azt nem tudjuk pontosan, hogy ez a teória kinek a fejéből pattant ki, a Verge speciel simán Dwayne Johnson nyakába varrta az egészet, szerintem inkább Jony Ive beteges vékonyítási eljárásának köszönhető ez a kicsit sem hétköznapi végeredmény. Csak jelezném, hogyha ezt az embert jelentősebb időre hagyják érvényesülni a filmgyártásban, akkor komoly veszélyben a kultúránk…

Őrült világunkban, amikor minden középszerűséget „hihetetlen”, „hatalmas”, ”a legőrültebb dolog valaha” jelzőkkel javítanak fel, csak egy ember lehet olyan bátor, hogy egy 3 perc 45 másodperc hosszú Apple reklámot filmnek nevezzen. Dwayne Johnson. – írta korábban a Verge.

A viccet félretéve, egy nagyon ötletes Siri kampányról van szó, hiszen hogyan másképp lehetne egy személyi asszisztenst bepromózni, mint azzal a megszemélyesítéssel, amikor Dwayne azt kommunikálja a világ felé, hogy Siri a valaha volt legnagyszerűbb kollégája. Ha már ekkora erőfeszítéseket tesznek a kolléga reklámozására, akkor reméljük ugyanennyi energiát ölnek a fejlesztésébe is és hamarosan egy sokkal-sokkal intelligensebb asszisztenssel lesz dolgunk.

A világ legnagyobb, legmenőbb legőrültebb filmje teljes hosszában:

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!