imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy ebéd az Apple Parkban Eddy Cue-val?


Tim Cook évről-évre jótékony célra gyűjt pénzt azzal, hogy egy vele elkölthető ebédet árvereznek el. Most Eddy Cue is beállt a sorba, a támogatott szervezet a National Association of Basketball Coaches Foundation. Eddyt kevesebbre értékelik, mint Timet, míg a CEO ebédjéért fizettek már 600 ezer dollár felett is, az internetes szolgáltatásokért és szoftverekért felelős alelnökért 50 ezer dollárt várnak a Charitybuzzon. Kiemelik még, hogy az ebédbe nem tartozik bele egy túra az Apple Parkban.

(via Cult of Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!