imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy ebéd Eddy Cue-val 5000 dollárét?


Ha eddig lemaradtál volna az Apple alelnökével való romantikus ebédről, akkor újra itt a lehetőség. Eddy Cue eddig két alkalommal vitte vásárra az ebédjét, ezért pedig csupán pár száz ezer dollárt kér, ezt az összeget az Apple jótékony célra fordítja. Az licit 5000 dollárról indul, ami egutóbbi 225 000 dollárnál állt meg – ennyi pénzt kell kicsengetnie annak, aki Eddy Cue-val töltene egy délutánt az Apple Parkban. A nyertesnek egy éve van beváltania a Cue-pont, az utazást és a szállást pedig egyénileg kell megoldania.

(via 9to5mac)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!