imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy éven belül billió dolláros cég lehet az Apple


Egy Wall Street-i elemző, Brian White szerint az Apple 12 hónapon belül 1 billió dolláros piaci kapitalizációt érhet el, annak ellenére, hogy májusban 9%-kal csökkent az Apple-részvények értéke a mindenkori csúcshoz képest. Szerinte a cupertinói cég még mindig egyike a világ legalulértékeltebb cégeinek, de úgy véli az iPhone 8 közeledtével soha nem látott magaslatokba érhet a Tim Cook vezette vállalat, ami akár el is érheti az egy billió dolláros küszöböt is, 202 dolláros részvényértékkel. A MacRumors birtokába jutott jelentés szerint:

A mi meglátásuk szerint az Apple (harmadik) negyedévi teljesítménye kevésbé jelentőségteljes ezen a nyáron, mert a befektetők az ősszel megjelenő iPhone 8-ra fókuszálnak a vállalat tőkeemeléssel kapcsolatos kezdeményezéseivel együtt, beleértve a WWDC-n bemutatott új innovációkat. Úgy gondoljuk, az Apple még mindig a világ legalábecsültebb részvények közé tartozik.

Májusban egyébként Amit Daryanani is hasonlóképpen látta az Apple jövőjét, habár ő kicsit pesszimistább volt a 192-195 dollár közé becsült részvényértékkel.

(via MacRumors)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!