imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy koncepció az új iPhone alsó „funkciósávjára”


Bevallom, annyira nem követem az új iPhone-nal kapcsolatos híreszteléseket (csakúgy, mint Tim Cook ????), de annyit én is tudok, hogy majdnem a teljes előlapot takaró kijelzőt várnak a népek – valaki pedig bedobta, hogy fizikailag ez két kijelző lehet, egy „hagyományos”, alul pedig a Touch ID-t rejtő, Touch Bar-hoz hasonló megoldás.

Nos, ezt képzelte el pár koncepciókép erejéig az iDropNews. Szerintem elég fantáziátlanok, itt-ott átgondolatlanok (miért akarnám ott alul fogadni a hívást, mikor a mostani gomb teljesen jó helyen van?), de azért lehet nézegetni őket:

(via 9to5Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!