imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egy óriási OLED kijelző miatt vennél iPhone 8-at? Szavazz!


Egyre-másra veszélybe kerülnek azok a funkciók, amiket nagyon várunk idén az iPhone 8-ba, mint a vezeték nélküli töltés vagy a kijelzőbe épített Touch ID. Lehet, hogy megvalósulnak, de könnyen lehet az is, hogy óriási csalódás lesz az Apple idei produkciója és az óriás, teljes előlapot beborító kijelzőn és az új dizájnon kívül semmi érdekes újítása nem lesz a jubileumi csúcskészüléknek. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy ha az utóbbi forgatókönyv igazolódik be a szeptemberi iPhone Keynote során, akkor is terveztek-e iPhone 8-at venni:

 Ha lemaradtál volna a legfrissebb iPhone 8-cal kapcsolat hírekről, akkor korábbi cikkeinket itt tudod elolvasni!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!