imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egyedi Apple Watch aktivitásjelvénnyel ünnepli az Apple az amerikai nemzeti parkokat


Július 1. és július 15. között minden amerikai Apple Store-ban (online is) történő Apple Pay-es vásárlásból 1 dollárt utal át a cupertinói cég a National Park Foundationnek, ami a nemzeti parkokért létrehozott helyi alapítvány. Emellett egy egyedi Apple Watch activity badge-et is behúzhatunk, ha július 15-én teljesítünk egy legalább 3,5 mérföldes (5,4 kilométeres) séta, futás, vagy kerekesszékes edzést, ami mellé négy egyedi iMessage-matrica is jár. Itthon valószínűleg nem jelenik majd meg automatikusan a kihívás, de ezen könnyen segíthetünk a területi beállítások megváltoztatásával.

(via Apple)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!