imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Egyre inkább a játékon lehet az Apple TV hangsúlya


A cég éppen most frissítette az Apple TV védjegyét, még pedig úgy tűnik, a játékok jegyében. A Patently Apple arról számolt be, hogy a vállalat egy védjegy frissítési kérelmet adott be múlt pénteken, mely leginkább játékos felhasználásra terjed ki, mely egy igen komoly fejlesztés lehet.

Az új védjegy, melyet korábban tettek publikussá az “International class 028” kategória alatt fut, mely egész pontosan videó játékokat és azok tartozékait takarja: konzolokat, azok kontrollereit és minden eszközt, amit a TV-re vagy bármilye kijelzőre lehet csatlakoztatni játék céljából.

Számunkra főleg az utolsó érdkes, mely gyakorlatilag jelölheti az Apple TV-t is. Ami eddig is egy egész jó kis konzolként funkcionálhatott bizonyos játékok számára, azért néhány hiányossága még mindig mutatkozik a Microsoft és Sony eszközeivel szemben.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!