imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elég látványos Apple Store nyílik Milánóban


Hamarosan megnyílik a legújabb olasz Apple Store, a milánói Piazza Liberty-n. A bejárathoz egy szökőkút-vízesésen át vezet az út, lesz kinti és benti előadótér is, és persze az építészeti minőségért sem kell aggódni, a Foster + Partners készítette a terveket.

Gyakorlatilag az egész teret elfoglalja majd az Apple, ez egyszeri 768 732 euróba került a cégnek, és további 127 435 euró bérleti díjba évente. Elég fontos lehet a bolt, ugyanis egy külön weboldalt is készítettek neki.

(via AppleWorld.Today)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!