imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elemzők szerint a magasabb ár ellenére kisebb az iPhone X haszonkulcsa


A legpesszimistább számítások szerint akár duplája is lehet az iPhone X előállítási költsége az iPhone 7-hez képest. Míg az iPhone 7 komponensei legyártott telefononként körülbelül 248 dollárba kerültek az Apple számára, addig idén az iPhone X akár 581 dollárba is kerülhet, ami jelentős ugrást jelent. Persze csak óvatosan a számokkal, teljes pontossággal visszakövethetetlen, hogy hol mennyit nyert vagy veszített az Apple idén, az elemzők csak a beszállítóktól tudnak informálódni, akik vagy valós információval szolgálnak, vagy nem.

Persze, ettől még elképzelhető, hogy valóban nőttek idén a költségek. Hiszen a Face ID és az OLED panelek gyártása is igen költséges folyamat, ráadásul a kameraszigetbe annyi mindent zsúfoltak, hogy maga az összeszerelés is az eddigieknél sokkal komplikáltabb lehet. Egyébként ezekben a számításokban a fejlesztési költségek is benne vannak, ami egy gyakorlatilag teljesen új modellnél nem meglepő, ha sokkal magasabb, mint egy olyannál, ahol három éven keresztül csak frissítget a gyártó.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!