imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elérhető a WWDC teljes tudásanyaga


Az Apple éves fejlesztői konferenciája, ahogy az a nevéből is sejthető, elsősorban a fejlesztőknek szól, még akkor is, ha nekünk mezei rajongóknak is az év egyik legfontosabb Apple eseménye. Ahogy az a Horváth Rolanddal, a WWDC-n ösztöndíjasként résztvevő ifjú fejlesztővel folytatott beszélgetésünkből is kiderült, az élőben közvetített közel két órás show-ba nem fér bele minden érdekesség. Az Apple úgynevezett sessionök keretei közt szokott tovább szakmázni a fejlesztőkkel, itt hangzanak el a fejlesztések részletei.

Na, ezeknek a sessionoknek töltötte most fel az Apple a teljes tudásanyagát, valami elképesztő részletességgel. De tényleg: mindegyik előadás külön bejegyzést kapott az oldalon, letölthető a diasor, elolvasható az előadás teljes átirata és természetesen megnézhető a videó. Király!

Szóval ha fejlesztő vagy, vagy csak érdeklődsz az ilyesmi iránt, akkor tedd a könyvjelzők közé ezt a weboldalt.

(via 9to5Mac)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!