imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Élesedett a watchOS 5 egyik legkirályabb funkciója


Ahogy azt a WWDC-n Kevin Lynch VP of Technology bemutatta, a watchOS 5-től kezdve elég csak simán felemelni a csuklónk, és bármiféle Hey Siri felkiáltás nélkül beszélni az órához, ami meg fogja érteni, mit akarunk. Apróságnak tűnhet, de rengeteget dob a használati élményen, hogy nem kell minden egyes parancs előtt felszólítani a készüléket a cselekvésre. Nem beszélve arról, hogy így elkerülhetjük a többi Hey Siri képes készülékünk indokolatlan aktiválását.

Na, ez a funkció az első bétákból idáig kimaradt, de most a harmadikkal végre megérkezett, úgyhogy aki bétázik, mostantól próbálhatja.

Persze ehhez be kell legyen kapcsolva a funkció, de szerencsére erről már írtunk tippet.

(via AppleInsider)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!