imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Életet mentett az Apple Watch


A brooklyni James Green (28) életét az órája menette meg. Bevallása szerint igazi “adatmániás”, így rendszeresen nézegeti értékeit az óráján, melyet főleg sportoláshoz vásárolt még néhány éve. Az órája pedig becsippant és egyre rakoncátlankodóbb jelzéseket vett a szívétől. Más talán azt mondaná, hogy meghibbant az óra és nem is foglalkozna vele, de szerencsére James orvoshoz fordult és kiderült, hogy egy kezdődő tüdő embóliát sikerült még nála időben elkapni. Hordjátok Ti is rendszeresen az órát és néha vessetek egy pillantást az eredményeitekre.

 

A teljes törétnetért látogassatok el a Cult of Mac oldalára.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!