imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elkeltek a WWDC jegyek


Június 4-8 közt rendezik meg a WWDC-t, azaz az Apple fejlesztői konferenciáját, aminek idén a San Joséban található The McEnery Convention Center ad majd otthont. Ahogy azt már megszokhattuk többszörös a túljelentkezés az eseményen való részvételre, ezért az Apple néhány éve már előregisztrációt tart, majd sorsolással dönti el, hogy kik azok a szerencsések akik végül jegyet vásárolhatnak.

Körülbelül 5000 ember vehet részt a konferencián az 1600 dolláros jegyár fejében. A regisztráció lezárult, a nyerteseket pedig e-mailben kaptak meghívót az eseményre, miután a pénzügyi tranzakció is sikeresen lezárult.

Forrás: MacRumors

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!