imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elképesztően jók az első iPad Pro vélemények


Hihetetlen, brutálisan erős processzorról regél a tech sajtó. A Moore-törvény által megfogalmazott 1,5 évenkénti elméleti teljesítmény duplázódásáról már régen nem beszélhetünk a számítógép iparban. Ennek ellenére az új iPad Próba szerelt A12X Bionic a szintetikus teszteken hozza a 2018-as MacBook Prók i7-es processzorainak szintjét.

A napokban a legnagyobb YouTuberek és újságírók is megírtak a maguk igazságát a témában, az új iPad Prót a legtöbb szegletében imádták a tesztelők. John Gruber, az Apple-höz egyik legközelebb álló blogger tavaly még azt írta a 2017-es iPad Próról, hogy:

Az Apple házon belüli chip tervező csapata továbbra is őrületet művel. Senki sem vesz iPad Prót a benchmark eredmények alapján, de az iPad Pro CPU teljesítménye frenetikus.

Gruber idén már azt írja, hogy a tavalyi kijelentése idén már nem helytálló és úgy fogalmaz:

Úgy gondolom lesznek, akik a teljesítmény miatt vesznek új iPad Prót.

(via Daring Fireball)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!