imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Elképesztően jók az első iPad Pro vélemények


Hihetetlen, brutálisan erős processzorról regél a tech sajtó. A Moore-törvény által megfogalmazott 1,5 évenkénti elméleti teljesítmény duplázódásáról már régen nem beszélhetünk a számítógép iparban. Ennek ellenére az új iPad Próba szerelt A12X Bionic a szintetikus teszteken hozza a 2018-as MacBook Prók i7-es processzorainak szintjét.

A napokban a legnagyobb YouTuberek és újságírók is megírtak a maguk igazságát a témában, az új iPad Prót a legtöbb szegletében imádták a tesztelők. John Gruber, az Apple-höz egyik legközelebb álló blogger tavaly még azt írta a 2017-es iPad Próról, hogy:

Az Apple házon belüli chip tervező csapata továbbra is őrületet művel. Senki sem vesz iPad Prót a benchmark eredmények alapján, de az iPad Pro CPU teljesítménye frenetikus.

Gruber idén már azt írja, hogy a tavalyi kijelentése idén már nem helytálló és úgy fogalmaz:

Úgy gondolom lesznek, akik a teljesítmény miatt vesznek új iPad Prót.

(via Daring Fireball)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!