imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ellopták a Panic alkalmazásainak forráskódjait


A Panic neve sokaknak ismerősen csenghet a két igencsak népszerű alkalmazásuk – Transmit és Coda – okán. Nemrég a HandBrake videokonvertálóban kártékony kódot találtak (valaki kicserélte a letölthető fájlt a szervereken), és a fertőzött appot a Panic egyik fejlesztője is letöltötte. Az eredmény: ellopták a cég forráskódjait, majd megzsarolták őket, hogy nyilvánosságra hozzák azokat, ha nem fizet a cég.

A Panic nem engedett a szarolásnak, sőt, a nyilvánossághoz fordult. Ami nagyon fontos: ha feltört Panic appot látunk valahol, simán elképzelhető, hogy kártékony kódot tartalmaz, ezért ne engedjünk a csábításnak, és ne töltsük le. Ők különben is megérdemlik azt a pár dollárt, amit az alkalmazásaikért kell fizetni. (via Daring Fireball)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!