imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elon Musk életre keltette az X.com-ot


Elon Musk élete trollkodását követhette el az imént, a Twitter fiókjára posztolta a hírt: az X.com újra él. Musk hozzátette, hogy az oldal egyelőre egy kicsit szűkszavú, de ezen a holnapi napon változtatni fognak. Az X.com a világ első online bankjai közt volt, amit Elon Musk 1999-ben indított el, majd később ebből fejlődött ki a PayPal és egészen ideáig ők is birtokolták az X.com-ot, amit sok-sok év után sikerült visszavásárolnia a Tesla CEO-jának. Fogalmunk sincs Musk mit akarhat az ikonikus domain névvel, de már csak egyet kell aludni és kiderül.

Ha rákattintottál az X.com-ra és csak egyetlen X-et láttál az oldalon, akkor az valószínűleg ezért van:

<html>
<head></head>
<body>
x
</body>
</html>

Mutassatok Elon Musknál nagyobb trollt!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!