imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elon Musk kiposztolta az első Tesla Model 3-at


A tervezett pénteki időponttal ellentétben végül magyar idő szerint vasárnap készült el az első tömeggyártásban készült Tesla Model 3, amit Elon Musk a cég CEO-ja azonnal ki is posztolt a Twitterére. A továbbiakban 30 autó fog elkészülni a hónap végéig, melyeket július 28-án nagy csinnadratta kíséretében fognak átadni tulajdonosaiknak. Ha minden jól megy, augusztusban további 100 “olcsó” Tesla fog legördülni a gyártósorról, szeptemberben már 1500, míg decemberre szeretnék elérni a havi 20 000 példányt.

(via The Verge)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!