imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elon Musk már megint őrült dolgokat vizionál…és előbb-utóbb meg is építi azokat


Az ember, aki mindig nagyon sok gondolattal előrébb jár, mint a többiek most egy K*rva Nagy Rakétát (Big Fucking Rocket) építene, amivel nem csak a Marsra és a Holdra szállítana embereket. Hanem a Föld két távoli pontját is ilyen rakétákkal kötné össze. Az óriási méretű rakétáról nem most beszélt először Musk, viszont az elmúlt egy évben újra gondolták a terveket a SpaceX-nél és itt-ott kicsit lefaragtak belőle. Így a gigantikus rakétából lett egy még mindig elképzelhetetlenül nagy űrjármű. Egyébként a Big Fucking Rocketet a cég mindenre használná: földutazás, Mars-expedíció, de még a műholdakat is ezzel állítanák pályára.

Ha már megépítjük ezt a dolgot, hogy elmenjünk vele a Holdra és a Marsra, miért nem mennénk vele máshova is?

A rakéta maximális sebessége 27 ezer kilométer per óra lenne, amivel Párizsból New Yorkba fél óra alatt el lehetne jutni. A gyakorlatban a hajtómű pályára állítaná a 100 férőhelyes kabint, majd visszatérne a Földre. Persze ennél még mindig reálisabb esély van a Mars-utazásra, a legoptimistább számítások szerint is 2022 a leghamarabbi időpont, de ez még Musk szerint is igen ambiciózus.

(via The Verge)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!