imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Előrendelhető az első iPhone titkos történetéről szóló könyv


Amerikában ma, Európában június 22-én jelenik meg a The One Device: The Secret History of the iPhone című 416 oldalas könyv, mely az első iPhone fejlesztéséről szól. Több elég nagy név is megszólal benne, például Tony Fadell, bár pont ő utólag helyreigazítást kért az szerzőtől, Brian Merchanttől. A könyv sajnos – egyelőre? – nem érhető el a magyar iBooks Store-ból, a német Amazonról szállítással együtt 20 euróért vásárolhatjuk meg a puhafedelű változatot, míg a keményfedelesért 27 eurót kell leszurkolnunk.

(via MacRumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!