imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elstartolt a Watch, a Facebook szórakoztató platformja


Már régóta lehetett hallani a Facebook új nagyszabású projektjéről, mellyel a közösségi óriás is törne magának egy kis szeletet a televíziós piac tortájából. A Facebooknak eddig is volt külön videós appja okos és Apple TV-re, most viszont egy teljesen új szolgáltatás veszi kezdetét. Előre rögzített tévés műsorokat, illetve támogatói tartalmakat nézhetnek a felhasználók.

Az egyelőre még csak Amerikában működő Watch élő közvetítést is lehetővé tesz. A Facebook nem titkolt célja, hogy idővel a sportesemények közvetítései a tévéből az internetre vándoroljanak. Ne felejtsük el, hogy az élő sportműsorok a mai napig a legragyogóbb közvetítési statisztikákkal büszkélkedhetnek. Ezért, ha bejön Mark Zuckerberg ördögi terve, akkor az óriási média forradalmat indíthat útjára.

(via Tech Crunch)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!