imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Elstartolt a Watch, a Facebook szórakoztató platformja


Már régóta lehetett hallani a Facebook új nagyszabású projektjéről, mellyel a közösségi óriás is törne magának egy kis szeletet a televíziós piac tortájából. A Facebooknak eddig is volt külön videós appja okos és Apple TV-re, most viszont egy teljesen új szolgáltatás veszi kezdetét. Előre rögzített tévés műsorokat, illetve támogatói tartalmakat nézhetnek a felhasználók.

Az egyelőre még csak Amerikában működő Watch élő közvetítést is lehetővé tesz. A Facebook nem titkolt célja, hogy idővel a sportesemények közvetítései a tévéből az internetre vándoroljanak. Ne felejtsük el, hogy az élő sportműsorok a mai napig a legragyogóbb közvetítési statisztikákkal büszkélkedhetnek. Ezért, ha bejön Mark Zuckerberg ördögi terve, akkor az óriási média forradalmat indíthat útjára.

(via Tech Crunch)

DJI Osmo Pocket

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!