imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ennyi volt: kinyírják a Paintet


Ez a nap más, mint a többi: ismét előttünk íródik a történelem, a Microsoft véget vet a Windows egyik alapkövének, a Paintnek. A cég nemrégiben tett közzé egy részletes listát arról, hogy melyek azok a programok, amiknek leállítják a fejlesztését, illetve már a következő Windows verziókban sem fog helyet kapni. A Paint a kaszabolás egyik áldozata. Egy perces néma csenddel emlékezzünk meg a programról, amit mindenki utált, de azért sokaknak biztosan hiányozni is fog.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!