imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ennyit a mindentudó okosotthon hubról


Tűkön ülve vártam a Mixtile névre keresztelt okosotthon hub piacra dobását amióta bejelentették a CES-en. Hogy miért? Mert a gyártó ígérete szerint a Z-Wave és ZigBee szabványt használó okoskiegészítőket is integrálhattuk volna vele a HomeKit rendszerünkbe, így nem kellene mindenféle ronda alkalmazást használni hozzájuk – minden ott lenne egy helyen, a Home appban. Nos, kiderült, hogy mégsem sikerült megegyezniük az Apple-lel, így ugyan a termék megjelenik, de HomeKit támogatás nem lesz benne. Meh. (via MacRumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!