imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Érkezhetnek az “oldal kijelzős” Apple termékek


 

Az elkövetkezendő iPhone-ok, iPad-ek és Mac laptopok már oldalsó kijelzővel is rendelkezhetnek, hiszen az Apple beadott egy szabadalmi kérelmet – egész pontosan a 20180052540 számút -, mely olyan eszközök készítéséről szól, ahol a kijelző meghajlítva, az eszköz különböző pontjain is kijelzőként működhet. Ezek a mini-kijelzők külön funkcionalitással bírhatnak.

A meghajlított kijelzők akár szemből is képezhetnek szélső kijelzőket, egészen a sarkokig hajlítva. Ezek a sarokig hajlított kijelző részletek akár virtuális gombokként, kapcsolókként és információs felületként is szolgálhatnak, kiegészítendő az alapvető kijelzőt. A virtuális gombok akár lehetnek különböző átlátszó gombok, lencsék, haptikus visszajelző komponensek, audió visszajelzők és egyéb olyan összetevők, amik információt biztosítania  felhasználók számára arról, hogy az adott gomb/funkció aktiválva van.

A beadott szabadalmi papírokban az Apple azt is jelezte, hogy a hajlított kijelzőhöz szükséges technológiák már rendelkezésre állnak. A tech óriás úgy gondolja, hogy az ilyen kijelzők remek ki- és bementei komponensei lehetnének az eszköznek, illetve extra funkciókkal is bírharnak.

Forrás: Apple World Today

Kifutó MacBook Pro modellek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!