imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkezhetnek az “oldal kijelzős” Apple termékek


 

Az elkövetkezendő iPhone-ok, iPad-ek és Mac laptopok már oldalsó kijelzővel is rendelkezhetnek, hiszen az Apple beadott egy szabadalmi kérelmet – egész pontosan a 20180052540 számút -, mely olyan eszközök készítéséről szól, ahol a kijelző meghajlítva, az eszköz különböző pontjain is kijelzőként működhet. Ezek a mini-kijelzők külön funkcionalitással bírhatnak.

A meghajlított kijelzők akár szemből is képezhetnek szélső kijelzőket, egészen a sarkokig hajlítva. Ezek a sarokig hajlított kijelző részletek akár virtuális gombokként, kapcsolókként és információs felületként is szolgálhatnak, kiegészítendő az alapvető kijelzőt. A virtuális gombok akár lehetnek különböző átlátszó gombok, lencsék, haptikus visszajelző komponensek, audió visszajelzők és egyéb olyan összetevők, amik információt biztosítania  felhasználók számára arról, hogy az adott gomb/funkció aktiválva van.

A beadott szabadalmi papírokban az Apple azt is jelezte, hogy a hajlított kijelzőhöz szükséges technológiák már rendelkezésre állnak. A tech óriás úgy gondolja, hogy az ilyen kijelzők remek ki- és bementei komponensei lehetnének az eszköznek, illetve extra funkciókkal is bírharnak.

Forrás: Apple World Today

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!