imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkezik a Tekken iOS-re!!!


Kevés meghatározóbb verekedős játékot lehetne említeni, mint a Tekken, ami a Mortal Kombattal karöltve körülbelül egyet jelent egy generáció gyerekkorával. Miközben a konzolos verziónak nemrégiben jött ki hetedik lemezes változata, addig egy másik fontos eseménnyel is megörvendeztette a kiadó, Bandai Namco a rajongók szívét:

hamarosan érkezik a játék iOS-es és Androidos verziója!

A várakozást érdemes elütni azzal, hogy elő-regisztrálunk a hivatalos oldalon, hiszen így mindenféle bónuszokat kaphatunk majd a startkor. Ezek ráadásul annál értékesebbek lesznek, minél többen regisztrálnak, így mindenképp érdemes előzetesen regisztrálni, és erre biztatni ismerőseinket is.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!