imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkeznek az első külsővideokártya-házak a fejlesztőkhöz


A WWDC-n sok más mellett azt is bejelentette az Apple, hogy a fejlesztők vásárolhatnak egy úgynevezett External Graphics Development Kit nevű csomagot, ami igazából egy Thunderbolt 3 porttal rendelkező külső videokártya ház, és a VR-fejlesztésekben nyújthat nagy segítséget. A csomag tartalma egy Sonnet küldő ház Thunderbolt 3-mal, egy AMD Radeon RX 580 8 GB memóriával és egy Belkin USB-C – USB-A hub négy USB-A porttal. Ezek mellé egy 100 dolláros kupon is jár, amit HTC Vive VR-szemüveg vásárlásához lehet beváltani. A csomag ára 599 dollár.

(via iMore)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!