imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Érkeznek az i9-es notebook processzorok az Inteltől


Az Intel felébredt Csipkerózsika álmából és bejelentette, hogy érkeznek a brutális teljesítményre képes i9-es processzorok laptopokba is. Az új i5, i7 és i9-es széria az AMD Ryzen processzorai után kerültek bemutatásra, amire az Intelnek mihamarabb válaszolnia kellett, hiszen ez a széria már bőven pariban volt a cég akkori kínálatával a megszokott olcsóbb áron. Most pedig, hogy ismét az a hír járja hamarosan az Apple a saját chipjeire cseréli az Intel alkatrészeket, az Intel 19-re lapot húzott és jelentős teljesítménynövekedést ígér az év második felében piacra kerülő hordozható rendszerekbe.

A cég 41%-os teljesítményjavulást ígér a játékosoknak, akik pedig videót vágnának egy i9-es gépen, azok közel 60%-kal jobb teljesítményre számíthatnak. A legerősebb Core i9-8950HK modell 6 maggal 12 szálon fog dolgozni, ilyen erős processzor még sosem került laptopba. Természetesen nem csak az i9 modellek lesznek elérhetőek a gyártók számára, hanem az Intel i5 és i7 nyolcadik generációs chipjei is.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!