imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Netflix iPaden

Erre ügyelj, ha van Netflix előfizetésed!


A napokban egy nagyon ügyes adathalász kísérlet ütötte fel a fejét: a Netflix előfizetőit hivatalosnak tűnő e-mailben kérik arra, hogy a levélben szereplő linken keresztül frissítsék bankkártyaadataikat. A dolog már csak azért is gyanús, mert a Netflix hivatalos álláspontja szerint sosem kér e-mailen keresztül fizetésre vonatkozó információkat, ugyanakkor a kiküldött e-mailek megszólalásig hasonlítanak azokhoz, amiket valóban a Netflixtől kapnak a felhasználók. Mielőtt netflixes e-mailben kattintgatnánk, érdemes előbb megváltoztatni a jelszavunkat, a nagyobb adathalász kísérletek során ez sosem árthat.

(via The Guardian)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!