imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az októberi Keynote meghívói

Kövesd velünk az eseményeket!

És az idei Félrevezető Reklám-díj goes to…. Huawei!


Gratulálunk a győztesnek, aki a Huawei Nova 3-at hirdető pályamunkájával védte meg méltán kiérdemelt, rangos címét! Íme a mű:

Lenyűgöző nem? Elképesztően szép képeket tud csinálni ez a telefon. Micsoda kamera! Ha ilyennel fotózol neked is ilyen csajod/pasid lesz, az életed nem fog másból állni csak nevetésből és boldogságból, és fantasztikus helyeket látogathatsz meg állandóan…

Ja várj, mégse. Ehhez egy több millás professzionális DSLR gépre van szükséged, meg egy fél méteres objektívre.

A legszebb a szelfizésre nyújtott üres kéz… A képet amúgy a reklámban szereplő hölgy szórta ki a közösségi médiába, amolyan “kulisszák mögötti exkluzív tartalom” gyanánt. Jól sikerült. Gondolom őt se az eszéért alkalmazta a Huawei. Sebaj.

(via Engedget)

iPhone XS | Részletre is

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!