imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

És A Nap Hülye Pletykája-díj goes to…


A Nikkei-nek, akik lassan kezdenek felkúszni a szememben a DigiTimes-hoz megbízhatóság terén. Azt találták állítani, hogy – most kapaszkodj:

hamarosan az AirPods töltőtokja vezeték nélküli iPhone töltővé lép elő!

Jól olvastad! Komolyan úgy hiszik, hogy az Apple a 398 mAh-s AirPods tokba beleszerencsétlenkedik majd egy extra áramkört, hogy ha arra ráteszed a 2716 mAh-s iPhone-od, akkor kemény 14%-ot tudjál dobni a telódon, mindezt úgy, hogy az vagy fejjel lefelé van letéve az asztalra, hátán az AirPods-zal; vagy az AirPods mini tokján egyensúlyozik. Egyik jobb, mint a másik.

Hülyék ezek?

(via 9to5Mac)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!