imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Esküvői fotózás az Apple Store-ban


Vannak akik szeretik az Apple-termékeket. Vannak Apple-rajongók. Vannak fanatikus Apple-rajongók. És van Jermyn Wee és Chia Suat, akik a szingapúri Apple Store-ba szervezték az esküvői fotózásukat.

Majdnem úgy lett, hogy nem lesz semmiféle fotózás, mert a vőlegény túl félénk és nem szeret képeken szerepelni. Ez aztán megváltozott, amikor szóba került, hogy legyen a helyszín Szingapúr nemrég megnyílt első Apple Store-ja. A jegyespár nyitás előtt érkezett a bolthoz a fotósukkal, és sikerült megbeszélniük a boltvezetővel, hogy bemehetnek képeket készíteni. Az eladók lelkesen tapsoltak nekik:

Íme néhány további kép:

(via Mashable)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!