imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Évi 1,8 millió dollárt spórolnak az iPadek egy építőipari cégnek


A Rogers-O’Brien technológiáért felelős elnöke, Todd Wynne szerint körülbelül 55 000 munkaórát spórolnak az iPadek az építőipari cégnek, ami pénzben kifejezve 1,8 millió dollárt jelent évente. A munkafolyamatba integrált iPadeket egy felhő alapú rendszerben használják, ami valós idejű információt biztosít a mérnököknek minden nemű változtatásról.

Az építési terveket most már felhőben tároljuk így mindenki a legfrissebb verziót kapja kézhez. Szóval, ha valaki valamilyen változtatást csinál, akkor az egyből látható az építkezésen az iPadek segítségével. Úgy hívjuk ezt a rendszert “One Truth”. Mindenki ezen keresztül dolgozik.

Wynne azt is hozzátette, ezzel a megoldással a projektköltségek 7%-ától sikerült megszabadulniuk.

Forrás: 9to5mac 

 

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!