imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Évi 1,8 millió dollárt spórolnak az iPadek egy építőipari cégnek


A Rogers-O’Brien technológiáért felelős elnöke, Todd Wynne szerint körülbelül 55 000 munkaórát spórolnak az iPadek az építőipari cégnek, ami pénzben kifejezve 1,8 millió dollárt jelent évente. A munkafolyamatba integrált iPadeket egy felhő alapú rendszerben használják, ami valós idejű információt biztosít a mérnököknek minden nemű változtatásról.

Az építési terveket most már felhőben tároljuk így mindenki a legfrissebb verziót kapja kézhez. Szóval, ha valaki valamilyen változtatást csinál, akkor az egyből látható az építkezésen az iPadek segítségével. Úgy hívjuk ezt a rendszert “One Truth”. Mindenki ezen keresztül dolgozik.

Wynne azt is hozzátette, ezzel a megoldással a projektköltségek 7%-ától sikerült megszabadulniuk.

Forrás: 9to5mac 

 

BTS

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!