imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Évtizedes újítással érekzik a Firefox 57 “Quantum”


A Mozilla tegnap adta ki a Quantum névre keresztelt, legújabb (57.) verzióját böngészőjének, a Firefox-nak.

A frissítést úgy aposztrofálták, mint “az elmúlt 10 év legnagyobb updatje a kódban”. Igaz, ami igaz, szorgosan dolgoztak. Elvileg több mint 700 “szerző” 4,9 millió sornyi kódját varázsolták hozzá, az amúgy is egészen terjedelmes alaphoz.

Új szinkronizációs funkciókat is kapott a böngésző és a fejlesztők azt mondják kétszer olyan gyorsan működik, mint a Chrom és 34%-kal kevesebb memóriát eszik.

Finomodott a design is, mely még azoknak is szembeötlő lehet, akik hozzám hasonlóan hébe-hóba nyitják csak meg a Firefoxot. Egyáltalán használja bárki fő böngészőként Macen?!

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!