imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

Ez lehet az egyik legnagyobb bejelentés a WWDC-n


Közel a WWDC, az Apple fejlesztői konferenciája. Ahogy az lenni szokott, az újságírók, véleményvezérek és spekulánsok már most tudni vélnek dolgokat, mások viszont egyszerű következtetésekből tippelnek. Így tett John Gruber is, a Daring Fireball szerzője, aki az egyik legismertebb Apple-höz közelálló blogger. Ő a Mac App Store alapos átalakítását várja, hiszen nem kérdés, hogy óriásit gurított a cég a hírfolyam alapú rendszerrel.

Ezzel a megoldással az amúgy sem kis bevételt generáló App Store megsokszorozta a forgalmat, ezért logikus lenne, hogy más platformokon is bevezetik ezt a gyakorlatot.

Az új iOS 11 App Store valójában egy szerkesztők által irányított publikáció. Az egyik dolog amit a legjobban várok a WWDC-n az az App Store átalakítása Mac-en.

ByeBack Akció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!