imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Facebook azt szeretné, ha nemcsak offline barátkoznánk


Új, a Tinderhez hasonló funkciót tesztelnek a Messengerben, amely találkára invitálja az offline barátokat. Ami elég furcsa, hiszen a Facebookon lévő ismerőseinket elvileg már ismerjük, de lehet, hogy a közösségi háló is úgy látja, hogy ez sok esetben egyáltalán nincs így. Végig pörgetve a nagyjából 500 fős baráti listámat rá kellett, hogy döbbenjek nagyjából a 30-40%-ával van csak állandó személyes kontaktom, a Tinder-szerű “match” ezen változtathat. A dolog nagyon egyszerű: a Facebook feldob néhány ismerősünket és megkérdezi, hogy szeretnénk-e vele találkozni, a másik oldalon ugyanez történik, majd ha mind a két oldalon pozitív a visszajelzés akkor kapunk csak róla értesítést. Az új funkció egyelőre még nem publikus.

(via Motherboard)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!