imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Facebook is hangalapú otthoni asszisztenst csinál


Egyből kettőt, ráadásul volt Apple alkalmazottak segítségével – írja a Bloomberg. Ugyanakkor a madarak azt csiripelik, hogy Mark Zuckerberg cége nem HomePod riválist fog piacra dobni, sokkal inkább egy olyan eszközt, ami az Amazon Eco Show vetélytársa lehet. A hírek szerint 13-15”-os kijelzőt kaphat az eszköz, a Building 8 nevű fejlesztőrészlegnek ez lehet az első olyan produktuma, amiből termék válik.

A koncepció a megszokott: széles látószögű kamera, mikrofon és érintőkijelző, főleg videochatre kihegyezve. A Bloomberg forrásai ugyanakkor megemlítették azt is, hogy arcfelismerő és követő funkció is kerül az asszisztensbe, így mindenképp egy nappaliba való kütyüről lesz szó, amin Android fog futni. Ha minden igaz, ősszel az F8-on akár már be is mutathatják.

(via Bloomberg)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!