imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Fejlettebb iCloud alkalmazás került a Windows Store-ba


Az Apple már korábban is előrukkolt egy iCloud alkalmazással Windows 10-re, de a letöltési nehézségekről inkább ne is beszéljünk. Lényeg a lényeg, hogy a szinte már ritkának számító Apple és Microsoft közti csapatszellem jegyében létrejött az ingyenes, sokkal fejlettebb és hivatalos iCloud alkalmazás, amit a Windows Store-on keresztül érhetnek el a felhasználók. Nagyjából ugyanúgy működik mint öregebb társa, csak a jelenlegi verzió mögött pontosan az a technológia áll, ami az on demand fájlmegosztást teszi lehetővé a Microsoft saját OneDrive szolgáltatásában.

Ennek eredményeként online is dolgozhatsz majd az iCloud fájlokon, anélkül, hogy le kellene őket töltened a PC-re. A legjobb forgatókönyv szerint az iCloud Drive-od állandóan szinkronizálja a változtatásokat, arról nem is beszélve, hogy mennyi időt és tárhelyet spórolhatsz meg vele.

Forrás: PCWorld

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!