imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Felkerült az iPhone X is a Time listájára


A Time Magazine idén is megnevezte a ’25 Best Inventions of 2017′, vagyis “2017 huszonöt legjobb találmánya” listájának exlúzív résztvevőit.

A magazin havi számának címlapjára Jibo került, az iPhone X pedig olyan sikertermékekkel osztozik a listán, mint a bűntudat nélkül ehető fagyi, mely nagyrészt fehérjéből áll. A Rihanna féle Fenty Beauty 40 árnyalatú alapozó, az eSight 3 szemüveg gyengénlátók számára, az önmelegítős Ember Mug, a Nike Pro hijabja muszlim sportolók számára és a Tesla 3.

A teljes listát a Time Magazine oldalán találjátok.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!