imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Felpörögtek az események, hamarosan megnyílhat az út az önvezető autók előtt


Egész pontosan hamarosan megszülethet az első, önvezető autókat szabályozó törvény az Egyesült Államokban. Egy olyan keretrendszer kialakítása a cél, melyre az összes állam jogszabálya és rendelete támaszkodhat. Ez egyrészről nemcsak, hogy szükségszerű, hiszen a jövő már a küszöbünkön áll és kopogtat, hanem az öreg kontinensen is politikai folyamatosan indíthat be, mindamellett, hogy a gyártók és a fogyasztók figyelmét is felkelti. A jelenlegi felállás szerint az önvezető autók forgalomban való teszteléséhez egy hosszas procedúra árán engedélyt kell kérni az Országos Közúti és Közlekedési Biztonsági Igazgatóságtól, melynek évi 2 500 engedély megadására van jogosultsága. Az új törvényjavaslat szerint kezdetben évi 25 000-re módosítanák ezt, mely az évek múlásával elérhetné a 100 000-res felső korlátot.

(via The Verge)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!