imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Férfimegőrzőt csináltak egy bevásárlóközpontba Kínában


Zseniális ötlettel állt elő egy sanghaji bevásárlóközpont: férfi megőrzőket helyeztek ki, hogy az elégedetlen erősebbik nem számára is élvezetes legyen a hétvégi bevásárlás. A szűkös kabinok tulajdonképpen videojátékokat rejtenek, ahol a 30-as korosztályt megcélozva a 90-es évek retro játékaival lehet kockulni. A The Paper információi szerint a játék egyelőre ingyenes, de hamarosan majd fizetni kell a férfimegőrzésért.

Nagyon jó. A Tekken 3-mal játszottam és úgy éreztem, mintha visszakerültem volna az iskolába. – mondta az egyik látogató.

Az újdonságot hamar felkapták a Kínában divatos közösségi média felületek és a visszajelzések alapján az emberek még több hasonlót szeretnének látni. Az elképzelés szerint az asszonyok nyugodt szívvel magukra hagyják férjeiket, ha állják a shoppingolás költségeit. Jó üzletnek tűnik, nem?

(via BBC)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!