imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Folyamatosan követik használóikat az Androidos készülékek


Tegnap derült ki, hogy az Androidos készülékek akkor is gyűjtik az adatokat és location datát, amikor a location services is kikapcsolt állapotban van. Az összegyűjtött adatokat pedig azonnal továbbítják a Google-nek engedély nélkül.

Úgy tűnik a Google-nél találtak egy módszert arra, hogyan kövessék le bárki helyzetét, anélkül, hogy megosztaná pozícióját, bármilyen appot használna vagy akár SIM kártyát tenne a készülékébe. Abban a pillanatban, ahogy a készülék internethez csatlakozik már landolnak is a cégnél az adatok.

Forrás: iDB

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!