imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Forradalmi újdonság a watchOS 4-ben!


Eddig is lehetett ugye telefonálni az Apple Watch-csal (bár én személy szerint soha nem használtam ezt a funkciót, csak kipróbáltam egyszer), volt azonban egy bökkenő: vagy a kontaktjainkat hívtuk, vagy a Sirivel tárcsáztunk, de nem volt egy tisztességes számbillentyűzet, amivel bepötyöghettünk volna bármilyen telefonszámot. Sőt, ennek hiányában a különböző ügyfélszolgálatok hívásakor azonnal elvéreztünk, hiszen nem tudunk belépni egy menüpontba sem. Na de a watchOS 4 megjelenése után! Reszkethetnek az ügyfélszolgálatosok!

(via WatchAware)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!