imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Fotó és videóválaszokkal frissült az Instagram


Ha azt hitted az Instagramban rejlő lehetőségeket nem lehet tovább fokozni, akkor van egy rossz hírünk: bizony, hogy lehet. Az alkalmazást fejlesztő Facebook újabb közösségi őrülettel lepte meg az Instagram szerelmeseit. A legújabb 10.28-as verziója a hibajavítások mellett új funkciót is kapott: mostantól a Story-ba feltöltött tartalmakra a Direct Message mellett képekkel és videókkal is válaszolhatunk. Ehhez nem kell mást tenni, mint frissíteni az alkalmazást, majd a bal alsó sarokban rábökni a kamera ikonra és szöveges üzenet helyett akár Boomerang videóval is reagálhatunk mások sztorijára. Kellett, mint egy falat kenyér.

(via iDownloadBlog)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!