imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Friss AirPower nyomra bukkantak Ausztráliában


Egy eddig nem látott lelet került felszínre a mélyebb ásatások közben.

Nagyon sokan nagyon-nagyon várják az AirPowert, az Apple két éve bejelentett majd azóta halogatott vezetéknélküli töltőjét. Valaki most odáig ment, hogy az Apple oldalának forráskódját nézegette, és talált AirPower nyomra egy új kép formájában.

A dolog szépséghibája, hogy csak az ausztrál oldalon látható, az amerikain például nem. Mikor került oda? Nem tudjuk. De biztosan az elmúlt fél évben, vagyis az iPhone XS bemutatása óta. És feltételezhetjük, hogy friss lehet, hiszen rengeteg rajongó szűri rendszeresen az oldalakat hasonló jelek után kutatva.

Hogy ez most mit jelent? Fogalmunk sincs. Sokan mára várták a termék bevezetését, mások szerint ez most megint elmarad. Nagyon meglepő lenne, ha hétfőn egy klasszikus “one more thing”-ként jelentené be Tim Cook, hiszen már láttuk hivatalos keynote-on.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!