imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Frissült az Apple Clips


Nemrég jelent meg az Apple új fotós-videós alkalmazása, a Clips, amivel gyorsan tudunk mindenféle effektekkel felturbózott négyzet alakú videókat készíteni, hogy aztán megosszuk azokat ismerőseinkkel, vagy a különböző közösségi hálózatokon.

Tegnap este megjelent az 1.0.1-es verzió, melybe a hibajavítások mellett két újdonság került: mostantól szerkeszthetjük a Live Title feliratokat, valamint ha egy olyan ismerősünkkel akarjuk megosztani a kész művet, akinek több elérhetősége is szerepel a névjegyzékünkben, a leggyakrabban használtat ajánlja majd az app. A frissítés az App Store-ból érhető el.

• Clips letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad)

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!