imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Frissült az Apple Events alkalmazás Apple TV-n


Ahogy minden esemény előtt, úgy ezúttal is frissült az Events app, melyen keresztül szeptember 12-én nyomon követhető lesz az iPhone 8 bemutatója. A 2.2-es változat semmi különösebb újítást nem hozott, csupán frissítették az index képet, illetve az esemény leírását. Érdemes időben rányomni a frissítésre, hogy zavartalanul tudjátok majd követni a bemutatót. Alternatív lehetőség, hogy jövőhét kedden velünk tartotok itt az iMagazinon, vagy Apple TV híjján az apple.com-on is nézni tudjátok majd a streamet.

 

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!