imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Frissült a Clips, az Apple saját videós appja


Az áprilisi megjelenés óta rengeteg minden változott az Apple Clips háza táján. Például stílusosan telepakolták Disney és Pixar mesehős figurákkal az alkalmazást. Ezen kívül rengeteg új effektet, posztert és bannert is kapott az app, nem beszélve az a továbbfejlesztett Live Tile gombról. Mi magunk is kipróbáltuk, hogy mit tud jelenleg a Clips, igazából mindent amit más hasonló alkalmazások, de nagyon egyedi módon. Egyébként állítólag az Apple számlálója elérte a havi 1 millió felhasználót. A határ a csillagos ég.

(via 9to5mac)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!