imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Ghostbusters kigolyózná a Pokémon GO-t


Elő a proton ágyúkat, a Szellemirtók franchise betörne a kiterjesztett valóság – augmented reality, AR – piacára és a Pokémon GO fejét követeli. A Google ARCore bejelentése mellett a barcelónai Mobile World Congressen a Sony Pictures éa  Ghost Crops karöltve bejelentette, hogy az új AR Ghostbusters játék már fejlesztés alatt áll iOS és Android eszközökre egyaránt.

Ugyan még csak töredék információink vannak a játékról, megérkezett az első trailer és néhány kép is a valamikorra az év végére datálható játékból. Ennek ellenére eléggé úgy hangzik, hogy végre tényleg valami olyannal állunk szemben, ami a Pokémon GO népszerűségét is megközelítheti.

Az új AR game-ben a játékosoknak le kell győzniük és el kell kapniuk több száz különböző szörnyet és szellemet, csakúgy mint a főhősöknek a 80-as évek szériájában.

A Ghostbusters Wordben a játékosok többszáz szellemmel küzdhetnek meg a franchise minden részéből, úgy mint a filmek, TV show-k, képregények, vidámparkok és videójátékok. A játék még pluszban egy új szellemet is hozzáad a franchise-hoz.

A 30 másodperces trailerből sajnos nem derül ki túl sok minden. Annyi biztos, hogy a játékot multiplayernek tervezték és biztos, hogy a játékosok valamilyen hívást/értesítést kapnak majd arról, ha éppen a jó gy szolgálatába kell állniuk és szükség van szellemirtó képességeikre.

Az eredeti széria rendezője és producere, Ivan Reitmann így nyilatkozott a hamarosan bemutatásra kerülő kiterjesztett valóság játékról:

A Ghostbusters Universe gazdag karakterekben ezért a Ghostbuster World tökéletes eszköz lehet ahhoz, hogy ezeket a karaktereket egy teljesen új dimenzióba repítse.

A játékot a legfrissebb AR technológiák segítségével fejlesztik és úgy tűntetik fel mint skill-alapú játékélményt, számos lélegzetállító extrával.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!