imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Retina MacBook Air

Teszteltük a méltó trónörököst!

Giga leépítés a Teslánál, a befektetők továbbra is jó hangulatban vannak


3500 munkavállalótól szabadul meg a Tesla, miután 15 éves fennállása óta eddig csak veszteséget termelt. Az alkalmazottaknak nem a gyártósorok mellől, hanem az adminisztrációs részlegekről kell felállniuk, Elon Musk reorganizációt ígért a befektetőknek. A tavaly 37 500 dolgozót foglalkoztató és közel 2 milliárd dollár veszteséget produkáló cég strukturális átalakítása Musk szerint azért sem késhet tovább, mert a korábbi bővítések sok helyen megduplázták a munkaköröket, és redundanciák jelentkeztek a cég működésében. Annak ellenére, hogy a Wall Street Journal autópiaci elemzők véleménye alapján nem látja könnyűnek a Tesla helyzetét, a befektetők jó hangulatban vannak, sőt a részvényárfolyam is növekedésnek indult.

Mac mini 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!