imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Google elcsaklizta az Apple egyik chiptervező mérnökét


Az A-szériás mobilprocesszorok elég jól sikerültek – a teljesítmény és az energiatakarékosság tökéletes kombinációi, nem véletlenül zúzzák le a konkurenciát a különböző teljesítményteszteken. A Google eddig a Qualcomm processzorait használta a Pixel telefonokban, de úgy tűnik, hosszú távon saját megoldást szeretnének: átcsábították ugyanis az Apple veterán mérnökét, Manu Gulatit, aki 2009 óta van az Apple-nél, de összesen 27 éves tapasztalattal rendelkezik. (via Cult of Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!